Besök våra medlemmar:

ARKIV - JULI 2005

Paketresor ordnas till skärgården!

Det goda i skärgården blir ännu lättare att nå. Företaget Atlantöar i Sollentuna i Sverige har i samarbete med Skärgårdssmak tagit fram ett urval av paketresor både till Stockholms och Ålands skärgårdar.
-Om försöket faller väl ut kan urvalet av resepaket byggas ut i framtiden, säger Marika Sundqvist vid Skärgårdssmak. Bland resepaketen finns bl.a. en upptäckarresa i Stockholms södra skärgård till öarna Dalarö, Ornö, Utö och Ålö. I resan ingår bl.a. en tur till den yttersta skärgården med blankslipade hällar och karg vegetation och en cykeltur från Utö till Ålö.

Snaps och fiske
Ett resepaket erbjuder snapsprovning både i Roslagen och på Åland. I Roslagen besöks Norrtelje Brenneri och på Åland Tjudö Vingård. Ett annat paket lockar med en fisketur i vattnen kring Lappo i Ålands nordöstra hörn. Under fisketuren är erfarna fiskeguider med och de vet var det nappar bäst!

Med resepaketen blir skärgården ännu lättare att nå och man får se och uppleva en hel del av den vackra övärlden. I paketen ingår samtliga transporter mellan öarna samt logi och mat på restauranger som är med i Skärgårdssmak. Paketen bokas via Atlantöar, se www.atlantoar.se.

[tillbaka]

Juli 2005

Nyhetsarkiv

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004